BIXIE event bij ponyclub ‘De Garderreentjes’

Kom je ook naar het eerste De Boer Horsetrucks BIXIE EVENT powered by SoSo Bixie Events, bij ponyclub De Garderreentjes in Garderen?! Er is de hele dag van alles te doen, ook zonder pony! Bijvoorbeeld cupcakes versieren, schminken en het SoSo BIXIE Spel. En er zijn alleen maar winnaars, plezier staat voorop!

Je kunt je inschrijven voor dressuur AA, A en B1 en springen AA en A. Verder kun je meedoen aan de ponyversierwedstrijd, waarbij je mooie prijzen kunt winnen! De dressuur AA wordt binnen verreden. A en B1 dressuur heel stoer tussen de witte hekjes op het gras. Springen is buiten in de afgesloten zandring.

We gaan er een groot feest van maken voor alle kinderen ook voor de kinderen zonder pony! Neem je opa en oma, broertjes en zusjes mee! Geef je snel op, want vol=vol! Inschrijven via mijnknhs.nl of liannekleijer@hotmail.com. Ook voor de verkleedwedstrijd en het SoSo Bixie-spel (zonder pony) graag aanmelden via dit mailadres. (ps: er is geen gelegenheid om te pinnen.)

Meer informatie over het evenement lees je hier.

BIXIE event

Datum atc_date_start

14-09-2019

2019-09-14atc_date_end

14-09-2019

2019-09-14atc_timezone

14-09-2019

Europe/Londonatc_title

14-09-2019

BIXIE event bij ponyclub ‘De Garderreentjes’atc_description

14-09-2019

Kom je ook naar het eerste De Boer Horsetrucks BIXIE EVENT powered by SoSo Bixie Events, bij ponyclub De Garderreentjes in Garderen?! Er is de hele dag van alles te doen, ook zonder pony! Bijvoorbeeld cupcakes versieren, schminken en het SoSo BIXIE Spel. En er zijn alleen maar winnaars, plezier staat voorop! Je kunt je inschrijven voor dressuur AA, A en B1 en springen AA en A. Verder kun je meedoen aan de ponyversierwedstrijd, waarbij je mooie prijzen kunt winnen! De dressuur AA wordt binnen verreden. A en B1 dressuur heel stoer tussen de witte hekjes op het gras. Springen is buiten in de afgesloten zandring. We gaan er een groot feest van maken voor alle kinderen ook voor de kinderen zonder pony! Neem je opa en oma, broertjes en zusjes mee! Geef je snel op, want vol=vol! Inschrijven via mijnknhs.nl of liannekleijer@hotmail.com. Ook voor de verkleedwedstrijd en het SoSo Bixie-spel (zonder pony) graag aanmelden via dit mailadres. (ps: er is geen gelegenheid om te pinnen.) Meer informatie over het evenement lees je hier. atc_location

14-09-2019

Ponyclub De Garderreentjes, Speulderbosweg 28, 3886 AP Garderenatc_ical_filename

14-09-2019

BIXIE-event-bij-ponyclub-‘De-Garderreentjes’

14-09-2019

Locatie

Ponyclub De Garderreentjes, Speulderbosweg 28, 3886 AP Garderen