Kerstconcert Reni & Elisa

Kerst: warmte, licht, intimiteit, gezelligheid, samen zingen. Allemaal ingrediënten die herkenbaar zullen zijn tijdens een kerstconcert van Reni en Elisa onder de naam “Immanuel”.

Reni en Elisa nemen je mee in een intieme sfeer van luisteren naar prachtige liederen van hun kerstalbum “Immanuel”, die zij in december 2017 hebben uitgebracht. Bovendien zingen we samen bekende kerstliederen die ons vertellen en ons eraan herinneren dat God een God van relatie is, altijd op zoek naar ons, altijd bij ons. Immanuel, God altijd met ons.

Het zal een mooie, hartverwarmende, intieme avond worden, waarbij de muziek, de warme sfeer en ambiance een geweldige bijdrage zullen leveren. De avond zal in kerstsfeer worden afgesloten door, onder het genot van koffie of warme chocolademelk met heerlijke kerstlekkernijen, zodat je samen met Reni en Elisa kunt nagenieten.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van TrueTickets.

Datum atc_date_start

16-12-2018

2018-12-16atc_date_end

16-12-2018

2018-12-16atc_timezone

16-12-2018

Europe/Londonatc_title

16-12-2018

Kerstconcert Reni & Elisaatc_description

16-12-2018

Kerst: warmte, licht, intimiteit, gezelligheid, samen zingen. Allemaal ingrediënten die herkenbaar zullen zijn tijdens een kerstconcert van Reni en Elisa onder de naam “Immanuel”. Reni en Elisa nemen je mee in een intieme sfeer van luisteren naar prachtige liederen van hun kerstalbum “Immanuel”, die zij in december 2017 hebben uitgebracht. Bovendien zingen we samen bekende kerstliederen die ons vertellen en ons eraan herinneren dat God een God van relatie is, altijd op zoek naar ons, altijd bij ons. Immanuel, God altijd met ons. Het zal een mooie, hartverwarmende, intieme avond worden, waarbij de muziek, de warme sfeer en ambiance een geweldige bijdrage zullen leveren. De avond zal in kerstsfeer worden afgesloten door, onder het genot van koffie of warme chocolademelk met heerlijke kerstlekkernijen, zodat je samen met Reni en Elisa kunt nagenieten. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van TrueTickets.atc_location

16-12-2018

Gereformeerde Kerk, Speulderbosweg 2 in Garderenatc_ical_filename

16-12-2018

Kerstconcert-Reni-&-Elisa

16-12-2018

Locatie

Gereformeerde Kerk, Speulderbosweg 2 in Garderen