KinderBijbelMorgen in Garderen

Deze zomervakantie wordt er weer KinderBijbelMorgen gehouden in Garderen. Alle kinderen van 4 tot 12 jaar mogen komen. We gaan luisteren naar verhalen uit de Bijbel, samen zingen en knutselen. Het thema dit jaar is: “Wat is jouw verhaal?”

In de Rank, naast de Dorpskerk in Garderen aan de Mazenhofstraat, wordt elke donderdagmorgen een KinderBijbelMorgen georganiseerd. We beginnen om 10 uur en om 12 uur kunnen de kinderen weer door hun ouders worden opgehaald. We luisteren naar een verhaal uit de Bijbel en gaan dan samen zingen. Na de pauze staat er knutselen of een activiteit op het programma. We doen zeskamp, een speurtocht door de buurt en andere spelletjes. De data van de KinderBijbelMorgens zijn 13 juli, 20 juli, 27 juli, 3 augustus en 10 augustus. Alle kinderen zijn hartelijk welkom en je mag ook een vriendje of vriendinnetje meenemen. Wilt u meer weten? Dan kun u bellen met Lucy Zevenbergen (06-45446693).

atc_date_start

2017-07-20atc_date_end

2017-07-20atc_timezone

Europe/Londonatc_title

KinderBijbelMorgen in Garderenatc_description

Deze zomervakantie wordt er weer KinderBijbelMorgen gehouden in Garderen. Alle kinderen van 4 tot 12 jaar mogen komen. We gaan luisteren naar verhalen uit de Bijbel, samen zingen en knutselen. Het thema dit jaar is: “Wat is jouw verhaal?” In de Rank, naast de Dorpskerk in Garderen aan de Mazenhofstraat, wordt elke donderdagmorgen een KinderBijbelMorgen georganiseerd. We beginnen om 10 uur en om 12 uur kunnen de kinderen weer door hun ouders worden opgehaald. We luisteren naar een verhaal uit de Bijbel en gaan dan samen zingen. Na de pauze staat er knutselen of een activiteit op het programma. We doen zeskamp, een speurtocht door de buurt en andere spelletjes. De data van de KinderBijbelMorgens zijn 13 juli, 20 juli, 27 juli, 3 augustus en 10 augustus. Alle kinderen zijn hartelijk welkom en je mag ook een vriendje of vriendinnetje meenemen. Wilt u meer weten? Dan kun u bellen met Lucy Zevenbergen (06-45446693). atc_location

Kerkelijk Centrum De Rank, ingang via Mazenhofstraat Garderenatc_ical_filename

KinderBijbelMorgen-in-Garderen
Datum

20-07-2017

Locatie

Kerkelijk Centrum De Rank, ingang via Mazenhofstraat Garderen