PaardenPodium met Britt & Esra

Ben je ook zo’n grote fan van Britt en Esra? Kijk je ook het liefst alle video’s op PaardenpraatTV? Begin je kerstvakantie dit jaar dan goed. Kom op zaterdagmiddag 21 december a.s. van 13.30 – 17.30 uur naar de speciale editie van PaardenPodium met Britt en Esra georganiseerd door en op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Entree is € 25,- per persoon, inclusief parkeren en één consumptie.

Het bekende duo van PaardenpraatTV zorgt voor een afwisselend programma waarin een aantal ponyruiters meerijdt met hun eigen pony. Natuurlijk geven zij zelf ook tips en adviezen vanaf de paardenrug. Weet jij alles al van Britt en Esra of heb je een vraag die je al heel lang wilt stellen? Stuur jouw vraag voor 9 december a.s. naar accommodaties@knhs.nl en wie weet krijg jij deze middag antwoord. De middag wordt afgesloten met een Meet & Greet.

PaardenPodium met Britt en Esra - SoSo Bixie en Dolly en Blondy def.

Britt Dekker

Presentatrice, mediapersoonlijkheid en YouTube-icoon Britt Dekker is bekend door haar deelname aan programma’s als ‘Take me Out’, ‘Echte meisjes in de jungle’ en ‘Echte meisjes op zoek naar zichzelf’. Britt heeft een grote liefde voor paarden en haar droom is dit jaar uitgekomen met de komst van haar eigen paard George en de lancering van de film Whitestar, die nu zeer succesvol in de bioscopen draait. Elke maandagavond is Britt op dit moment te zien in het televisieprogramma ‘Opgezadeld met Britt’.

Esra de Ruiter

Esra woont in Sprang-Capelle en runt samen met haar ouders en zusje een eigen dressuurstal. Esra is een fanatieke dressuuramazone en brengt diverse paarden succesvol uit op ZZ-Zwaar niveau. Samen met Britt Dekker heeft Esra het YouTube kanaal PaardenpraatTV. Dit kanaal is gericht op kijkers die net beginnen met paardrijden of de fijne kneepjes van het vak willen leren. De video’s gaan over verzorging, opzadelen of hoe een dressuurwedstrijd er uit ziet. Het kanaal is uitgegroeid tot een begrip in de paardenwereld met meer dan 100.000 abonnees en ruim twee miljoen views per maand.

Wil je op de hoogte blijven? Volg dan het Facebookevent PaardenPodium met Britt en Esra van PaardenpraatTV.

Datum atc_date_start

21-12-2019

2019-12-21atc_date_end

21-12-2019

2019-12-21atc_timezone

21-12-2019

Europe/Londonatc_title

21-12-2019

PaardenPodium met Britt & Esraatc_description

21-12-2019

Ben je ook zo’n grote fan van Britt en Esra? Kijk je ook het liefst alle video’s op PaardenpraatTV? Begin je kerstvakantie dit jaar dan goed. Kom op zaterdagmiddag 21 december a.s. van 13.30 - 17.30 uur naar de speciale editie van PaardenPodium met Britt en Esra georganiseerd door en op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Entree is € 25,- per persoon, inclusief parkeren en één consumptie. Het bekende duo van PaardenpraatTV zorgt voor een afwisselend programma waarin een aantal ponyruiters meerijdt met hun eigen pony. Natuurlijk geven zij zelf ook tips en adviezen vanaf de paardenrug. Weet jij alles al van Britt en Esra of heb je een vraag die je al heel lang wilt stellen? Stuur jouw vraag voor 9 december a.s. naar accommodaties@knhs.nl en wie weet krijg jij deze middag antwoord. De middag wordt afgesloten met een Meet & Greet. Britt Dekker Presentatrice, mediapersoonlijkheid en YouTube-icoon Britt Dekker is bekend door haar deelname aan programma’s als ‘Take me Out’, ‘Echte meisjes in de jungle’ en ‘Echte meisjes op zoek naar zichzelf’. Britt heeft een grote liefde voor paarden en haar droom is dit jaar uitgekomen met de komst van haar eigen paard George en de lancering van de film Whitestar, die nu zeer succesvol in de bioscopen draait. Elke maandagavond is Britt op dit moment te zien in het televisieprogramma ‘Opgezadeld met Britt’. Esra de Ruiter Esra woont in Sprang-Capelle en runt samen met haar ouders en zusje een eigen dressuurstal. Esra is een fanatieke dressuuramazone en brengt diverse paarden succesvol uit op ZZ-Zwaar niveau. Samen met Britt Dekker heeft Esra het YouTube kanaal PaardenpraatTV. Dit kanaal is gericht op kijkers die net beginnen met paardrijden of de fijne kneepjes van het vak willen leren. De video’s gaan over verzorging, opzadelen of hoe een dressuurwedstrijd er uit ziet. Het kanaal is uitgegroeid tot een begrip in de paardenwereld met meer dan 100.000 abonnees en ruim twee miljoen views per maand. Wil je op de hoogte blijven? Volg dan het Facebookevent PaardenPodium met Britt en Esra van PaardenpraatTV.atc_location

21-12-2019

Nationaal Hippisch Centrum, De Beek 125 in Ermeloatc_ical_filename

21-12-2019

PaardenPodium-met-Britt-&-Esra

21-12-2019

Locatie

Nationaal Hippisch Centrum, De Beek 125 in Ermelo