Uitzendingsbijeenkomst Anneke naar Suriname

Op D.V. donderdagavond 6 juni wordt er een zendingsbijeenkomst gehouden in de Dorpskerk van Garderen waarbij Anneke Kempeneers vanuit stichting Kimon naar Suriname zal worden uitgezonden.

Christenjongeren van het eiland Lawa gaan naar het internaat in Maripasoula om onderwijs te ontvangen. Omdat er geen begeleiding is voor deze jongeren op het internaat zijn de verleidingen en gevaren groot op het gebied van drugs en seksualiteit. Anneke voelt zich geroepen om deze jongeren te begeleiden en Bijbels onderwijs te geven. Na alle voorbereidingen en studies is zij nu zover om uitgezonden te worden. Een moment waar naar uitgezien is en dankbaarheid voor is.

Uitzendingsbijeenkomst 'Anneke naar Suriname'

Alle betrokkenen en belangstellenden zijn hartelijk uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Aanvang van de bijeenkomst is om 19.15 uur in de kerk aan de Mazenhofstraat. Er zijn diverse sprekers vanuit Kimon en het hometeam. Ds. Van de Weg zal een meditatief moment verzorgen.

Voor verdere informatie kunt u kijken op de Facebookpagina ‘Anneke in Suriname’.

Datum atc_date_start

06-06-2019

2019-06-06atc_date_end

06-06-2019

2019-06-06atc_timezone

06-06-2019

Europe/Londonatc_title

06-06-2019

Uitzendingsbijeenkomst Anneke naar Surinameatc_description

06-06-2019

Op D.V. donderdagavond 6 juni wordt er een zendingsbijeenkomst gehouden in de Dorpskerk van Garderen waarbij Anneke Kempeneers vanuit stichting Kimon naar Suriname zal worden uitgezonden. Christenjongeren van het eiland Lawa gaan naar het internaat in Maripasoula om onderwijs te ontvangen. Omdat er geen begeleiding is voor deze jongeren op het internaat zijn de verleidingen en gevaren groot op het gebied van drugs en seksualiteit. Anneke voelt zich geroepen om deze jongeren te begeleiden en Bijbels onderwijs te geven. Na alle voorbereidingen en studies is zij nu zover om uitgezonden te worden. Een moment waar naar uitgezien is en dankbaarheid voor is. Alle betrokkenen en belangstellenden zijn hartelijk uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Aanvang van de bijeenkomst is om 19.15 uur in de kerk aan de Mazenhofstraat. Er zijn diverse sprekers vanuit Kimon en het hometeam. Ds. Van de Weg zal een meditatief moment verzorgen. Voor verdere informatie kunt u kijken op de Facebookpagina 'Anneke in Suriname'.atc_location

06-06-2019

Dorpskerk, Mazenhofstraat in Garderenatc_ical_filename

06-06-2019

Uitzendingsbijeenkomst-Anneke-naar-Suriname

06-06-2019

Locatie

Dorpskerk, Mazenhofstraat in Garderen