Wild spotten op de Witte Hoogt

In het mystieke bos van de dansende bomen, het Speulder- en Sprielderbos, staat Wildarena de Witte Hoogt. Midden in een rustgebied voor het wild ligt deze idyllische plek om wilde dieren te spotten. Vanuit de overdekte wildobservatiepost midden in het bos is er vrij uitzicht op een open plek, waar edelherten, reeën en wilde zwijnen zich regelmatig van dichtbij laten zien.

Op zoek naar wild in de ‘Speulderbus’

De Wildarena is alleen onder begeleiding van Staatsbosbeheer te bezoeken. Je wordt opgehaald door de Natuurgids en krijgt een kopje koffie of thee in de ontvangstruimte. Na een kort verhaal over het Speulder- en Sprielderbos en haar wilde dieren, vertrekken we het bos in. Met de elektrische ‘Speulderbus’ rijden we stapvoets en geruisloos naar het rustgebied van het wild. Daar stappen we uit en lopen 10 minuten in alle stilte, via een slingerend excursiepad naar de Wildarena. Daar nemen we plaats op de houten zitbanken en wachten we op wat komen gaat. We genieten fluisterend van de plek en met een beetje geluk laten de wilde dieren zich zien. Dat is een ervaring om nooit te vergeten. Na ongeveer een uur gaan we, als de zon langzaam onder gaat, in de schemer weer terug.

Tarieven en data

Het tarief voor volwassenen is €14,95. Kinderen t/m 12 jaar betalen €12,95. Kinderen vanaf 10 jaar oud kunnen deelnemen aan de drie uur durende excursie. Deze wildexcursie naar de Witte Hoogt wordt georganiseerd op zaterdag 14 oktober 2017. Vanaf 17.00 uur vertrekt de Speulderbus naar de Witte Hoogt.

Datum atc_date_start

14-10-2017

2017-10-14atc_date_end

14-10-2017

2017-10-14atc_timezone

14-10-2017

Europe/Londonatc_title

14-10-2017

Wild spotten op de Witte Hoogtatc_description

14-10-2017

In het mystieke bos van de dansende bomen, het Speulder- en Sprielderbos, staat Wildarena de Witte Hoogt. Midden in een rustgebied voor het wild ligt deze idyllische plek om wilde dieren te spotten. Vanuit de overdekte wildobservatiepost midden in het bos is er vrij uitzicht op een open plek, waar edelherten, reeën en wilde zwijnen zich regelmatig van dichtbij laten zien. Op zoek naar wild in de 'Speulderbus' De Wildarena is alleen onder begeleiding van Staatsbosbeheer te bezoeken. Je wordt opgehaald door de Natuurgids en krijgt een kopje koffie of thee in de ontvangstruimte. Na een kort verhaal over het Speulder- en Sprielderbos en haar wilde dieren, vertrekken we het bos in. Met de elektrische ‘Speulderbus’ rijden we stapvoets en geruisloos naar het rustgebied van het wild. Daar stappen we uit en lopen 10 minuten in alle stilte, via een slingerend excursiepad naar de Wildarena. Daar nemen we plaats op de houten zitbanken en wachten we op wat komen gaat. We genieten fluisterend van de plek en met een beetje geluk laten de wilde dieren zich zien. Dat is een ervaring om nooit te vergeten. Na ongeveer een uur gaan we, als de zon langzaam onder gaat, in de schemer weer terug. Tarieven en data Het tarief voor volwassenen is €14,95. Kinderen t/m 12 jaar betalen €12,95. Kinderen vanaf 10 jaar oud kunnen deelnemen aan de drie uur durende excursie. Deze wildexcursie naar de Witte Hoogt wordt georganiseerd op zaterdag 14 oktober 2017. Vanaf 17.00 uur vertrekt de Speulderbus naar de Witte Hoogt.atc_location

14-10-2017

Parkeerplaats bij Boshuis Drie, Sprielderweg 205 in Ermeloatc_ical_filename

14-10-2017

Wild-spotten-op-de-Witte-Hoogt

14-10-2017

Locatie

Parkeerplaats bij Boshuis Drie, Sprielderweg 205 in Ermelo