Wildavond bij Restaurant De Bonte Koe

Oktober is de Wildmaand bij uitstek. Wanneer de herfst duidelijk zijn intrede doet, verschijnt het lekkerste dat de Veluwe te bieden heeft op de menukaart. Op vrijdag 18 oktober staan Johan, Lydia en Martine Veldt met hun team klaar om u van een overheerlijke Wildavond te laten genieten.

Accordeonist Peter Bruys

Sfeervol, leerzaam en lekker… dat is de Wildavond

Ons restaurant organiseert elk jaar traditiegetrouw een Wildavond. Hiermee wordt het nieuwe seizoen vol wildgerechten ingeluid. Dit jaar staat de avond op vrijdag 18 oktober 2019 gepland. Boswachter Leo van der Graaff vertelt tussen de gangen door meer over het wild op de Veluwe. Ook zal hij de beroemde Wildquiz van De Bonte Koe presenteren. Er zijn leuke prijzen te winnen voor de aanwezigen! De muzikale omlijsting van de avond is in handen van accordeonist Peter Bruys. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveer snel voor dit lekkerste evenement van Garderen!

De smaak van de herfst is heerlijk!

Tijdens de Wildavond worden diverse gangen aan u gepresenteerd. Neem bijvoorbeeld zwijnswang, langzaam gegaard in eigen jus. Deze en andere toppers komen langs tijdens het zesgangendiner. De kosten bedragen € 59,25 per persoon. Vanaf 18.00 uur bent u welkom, om 19.00 uur gaan we aan tafel. (Online) reserveren is nodig en kan hier. Vol = vol, dus wees er snel bij! Na de Wildavond gaat onze wildkaart in en kan iedereen genieten van deze heerlijke seizoensgebonden gerechten. U bent van harte welkom om de smaak van de herfst zelf te komen proeven!

Datum atc_date_start

18-10-2019

2019-10-18atc_date_end

18-10-2019

2019-10-18atc_timezone

18-10-2019

Europe/Londonatc_title

18-10-2019

Wildavond bij Restaurant De Bonte Koeatc_description

18-10-2019

Oktober is de Wildmaand bij uitstek. Wanneer de herfst duidelijk zijn intrede doet, verschijnt het lekkerste dat de Veluwe te bieden heeft op de menukaart. Op vrijdag 18 oktober staan Johan, Lydia en Martine Veldt met hun team klaar om u van een overheerlijke Wildavond te laten genieten. Sfeervol, leerzaam en lekker… dat is de Wildavond Ons restaurant organiseert elk jaar traditiegetrouw een Wildavond. Hiermee wordt het nieuwe seizoen vol wildgerechten ingeluid. Dit jaar staat de avond op vrijdag 18 oktober 2019 gepland. Boswachter Leo van der Graaff vertelt tussen de gangen door meer over het wild op de Veluwe. Ook zal hij de beroemde Wildquiz van De Bonte Koe presenteren. Er zijn leuke prijzen te winnen voor de aanwezigen! De muzikale omlijsting van de avond is in handen van accordeonist Peter Bruys. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveer snel voor dit lekkerste evenement van Garderen! De smaak van de herfst is heerlijk! Tijdens de Wildavond worden diverse gangen aan u gepresenteerd. Neem bijvoorbeeld zwijnswang, langzaam gegaard in eigen jus. Deze en andere toppers komen langs tijdens het zesgangendiner. De kosten bedragen € 59,25 per persoon. Vanaf 18.00 uur bent u welkom, om 19.00 uur gaan we aan tafel. (Online) reserveren is nodig en kan hier. Vol = vol, dus wees er snel bij! Na de Wildavond gaat onze wildkaart in en kan iedereen genieten van deze heerlijke seizoensgebonden gerechten. U bent van harte welkom om de smaak van de herfst zelf te komen proeven! atc_location

18-10-2019

Restaurant De Bonte Koe, Koningsweg 2 in Garderenatc_ical_filename

18-10-2019

Wildavond-bij-Restaurant-De-Bonte-Koe

18-10-2019

Locatie

Restaurant De Bonte Koe, Koningsweg 2 in Garderen