Berichten

Klimbos Garderen genomineerd voor Publieksprijs Beste Uitje van Nederland

Ze bestaan pas sinds 2012, maar zijn nu al genomineerd voor Publieksprijs Beste Uitje van Nederland 2017: Klimbos Garderen. En jouw stem hebben ze nodig!

Succesvolle lancering glossy magazine ‘Garderen Gastvrij’

Voor de derde keer is er een magazine ontwikkeld over het mooie dorp Garderen, vol interviews met bewoners, wetenswaardigheden en prachtige foto’s.

Tweede Kamerverkiezingen 2017

Op 15 maart 2017 is het moment daar: de Tweede Kamerverkiezingen. Bekijk in ons overzicht waar je kunt stemmen in Garderen en op wie.

Restaurant De Bonte Koe opgenomen in Fietsroutenetwerk

Restaurant De Bonte Koe is één van de afstappunten in het landelijke Fietsroutenetwerk geworden en biedt fietsers een adempauze met koffie, lunch of diner.

Een kijkje achter de schermen bij Omroep Gelderland

Vanaf januari 2017 zendt Omroep Gelderland het actualiteitenprogramma ‘De Week van Gelderland’ uit. Je bent van harte welkom bij deze opnames!

Wegwerkzaamheden Speulderweg hervat

De geplande wegwerkzaamheden aan de Speulderweg in Garderen zijn per 13 februari 2017 hervat. Aanpassingen aan het riool en het wegdek staan te gebeuren.

Terugkijken op geslaagde Goede Doelenmarkt

Op zaterdag 4 februari 2017 werd een Goede Doelenmarkt georganiseerd in de Dr. Kruimelstaete in Garderen. André Oud legde de dag vast in foto’s.

Nieuwe editie Garderen Gastvrij in de maak

Het tweejarige tijdschrift ‘Garderen Gastvrij’ krijgt een vervolg. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de realisatie van het blad.

Website ‘Ermelookaround’ eert historie van de Veluwe

Op de site www.ermelookaround.nl vind je een uniek overzicht van historie, wetenswaardigheden en oude ansichtkaarten van een groot aantal Veluwse plaatsen.