Berichten

Zaalvoetbalcompetitie Uddel zoekt team!

Op vrijdag 1 september as. hoopt de zaalvoetbalcompetitie van Uddel voor het vijfde seizoen op rij van start te gaan. De directie zoekt nog een tiende team!

De geschiedenis van Jan, de opgestane Veluwenaar

Ken jij ‘Jan, de opgestane Veluwenaar’? In Garderen wordt de kerkhervormer op diverse plekken herdacht, als belangrijk figuur bij de Veluwse Reformatie.

Spelen en relaxen bij de ‘Sport- en Spelkast’

In Garderen vind je aan de Dr. Kruimellaan een speelveld met goed gevulde spelkast. Samen met de tuinbank is het de ideale plek voor ’n middag sport & spel!

Fotoverslag plaatsing laatste houten kunstwerk in reeks

Fotograaf Mich Buschman was aanwezig bij de plaatsing van het laatste houten beeld in Garderen in een reeks van zestien. Hij legde dit vast in foto’s.

Unieke samenwerking realiseert houten kunst

In de straten van Garderen vind je unieke, houten beelden van typisch Veluwse dieren, zoals een vos of hert. De roofvogel is het laatste beeld in de reeks.

Sfeerimpressie Garderen slaat door

Garderen kijkt terug op een geslaagd, groots evenement op zaterdag 17 juni 2017. Mich Buschman legde de dag vast in foto’s.

Bilderberg presenteert gerenoveerde hotels

De twee hotels van de hotelgroep Bilderberg in het Veluwse Garderen hebben een metamorfose ondergaan. Alle hotelkamers van de hotels zijn totaal gerestyled.

Garderen slaat door op 17 juni 2017!

Zaterdag 17 juni is het zover! Garderen slaat door: hét straatfestival van de Veluwe. Het dorp Garderen biedt een afwisselend programma voor jong en oud.

Nationaal Park de Hoge Veluwe gaat samenwerking aan met SOS Events

Het Uddelse SOS Events (bekend van hun teambuilding- en fun activiteiten) is op 30 mei 2017 een samenwerking aangegaan met Nationaal Park De Hoge Veluwe.

De kunst van het blazen

Opzoek naar paardenbloemen en fluitenkruid. Op dit moment staan ze volop in bloei en genieten kinderen van deze planten en bloemen waar je op kunt blazen.