Berichten

Wegafsluiting Dorpsstraat Garderen

Lees alles over de rioolwerkzaamheden die van 25 februari t/m 1 maart 2019 plaatsvinden aan de Dorpsstraat in het centrum van Garderen.

Winterwandeling Solsche Gat / Het Drie

Na de succesvolle en gezellige winterwandeling van Woord & Daad vorig jaar, hebben we dit jaar een nieuwe, verrassende wandeling voor u uitgezet op zaterdag 2 maart 2019! We vertrekken Lees meer…

Nieuw bij de VeluwsePlek: VoetreflexPlus therapie

Sinds kort neemt Inge Jaeger haar plek in bij de VeluwsePlek aan de Koningsweg in Ermelo. Hier geeft ze o.a. voetreflex therapie.

Havo 4-leerlingen JFC krijgen HBO-uur

Vanaf cursusjaar 2019/2020 krijgen leerlingen op het Johannes Fontanus College een HBO-uur aangeboden om zich alvast voor te bereiden op het HBO.

Expositie expressieve olieverfportretten in Putten

De amateur kunstenaar Jan-Albert Ernsten exposeert de komende 2 maanden zijn expressieve olieverf portretten van diverse iconen uit de popmuziek bij bar, lounge en wijnbar “CAVA22” in de Achterstraat Putten. Lees meer…

Garderense Ondernemers Vereniging vindt nieuw logo

Op 5 oktober van het vorige jaar schreven we een competitie uit voor het ontwerpen van een nieuw logo voor onze ondernemersvereniging in Garderen, aldus voorzitter Erik Kroon. We hadden Lees meer…

Beleef & Eet in de Dr. Kruimelstaete

Op zaterdag 2 februari staan de deuren van de Dr. Kruimelstaete van 10.00 tot 14.00 uur open voor het gezellige evenement ‘Beleef & Eet’.

Planning ITL-diensten 2019 bekend

Ook in 2019 gaan de ITL-diensten van de Gereformeerde Kerk in Garderen door! Er is een afwisselende agenda opgesteld met talentvolle musici en interessante sprekers. Je vindt hieronder een overzicht Lees meer…

Extra aandacht voor het Vergeten Kind

Niet elk kind in Nederland heeft een liefdevol thuis. Stichting ‘Het vergeten kind’ komt voor hen op en helpt ze aan een betere toekomst.

Oliebollenactie T.O.G.

T.O.G. organiseert aan het einde van dit jaar opnieuw een oliebollenactie. Smul ook van de welbekende oliebollen en appelbeignets van ongekende kwaliteit.