Berichten

Een kijkje achter de schermen bij Omroep Gelderland

Vanaf januari 2017 zendt Omroep Gelderland het actualiteitenprogramma ‘De Week van Gelderland’ uit. Je bent van harte welkom bij deze opnames!

Wegwerkzaamheden Speulderweg hervat

De geplande wegwerkzaamheden aan de Speulderweg in Garderen zijn per 13 februari 2017 hervat. Aanpassingen aan het riool en het wegdek staan te gebeuren.

Terugkijken op geslaagde Goede Doelenmarkt

Op zaterdag 4 februari 2017 werd een Goede Doelenmarkt georganiseerd in de Dr. Kruimelstaete in Garderen. Andr├ę Oud legde de dag vast in foto’s.

Nieuwe editie Garderen Gastvrij in de maak

Het tweejarige tijdschrift ‘Garderen Gastvrij’ krijgt een vervolg. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de realisatie van het blad.

Website ‘Ermelookaround’ eert historie van de Veluwe

Op de site www.ermelookaround.nl vind je een uniek overzicht van historie, wetenswaardigheden en oude ansichtkaarten van een groot aantal Veluwse plaatsen.

Disney XD kiest voor Klimbos Garderen

Het tv-kanaal Disney XD heeft een MARVEL Superhelden-parcours ontwikkeld bij Klimbos Garderen. Het hele jaar kan jong en oud klimmen als een ware superheld!

‘Ons Lagerhuys’ beste restaurant van Oost-Nederland

Het Garderense restaurant Ons Lagerhuys is uitgeroepen tot beste restaurant van Oost-Nederland. De Gouden Spatel werd uitgereikt aan eigenaar Arthur Vos.

Tessa Boeve genomineerd als Sporttalent Ermelo

De 13-jarige trampolinespringster Tessa Boeve is genomineerd voor de titel Ermeloos Sporttalent. De huidige Nederlands Kampioen won al diverse prijzen.

EHBO Garderen start met cursus kinder-EHBO

Weet jij wat je moet doen wanneer jouw kind onwel wordt of naar je toe komt met een arm uit de kom? Leer de basis met de nieuwste cursus kinder-EHBO.