Berichten

Smaakvolle samenwerking tussen Uddelaer en SOS Events

SOS Events gaat samenwerken met lokale bierbrouwerij ‘Uddelaer’. Beide bedrijven combineren een interactief spel met een bezoek aan de bierbrouwerij.

Johannes Fontanus College wint zilveren Schoolkantine Schaal

Het Johannes Fontanus College in Barneveld heeft de zilveren Schoolkantine Schaal 2018 van het Voedingscentrum verdiend met hun gezonde schoolkantine.

Start structuurvisie windenergie in Barneveld

De gemeente Barneveld start het onderzoek naar mogelijke locaties voor windturbines in de gemeente Barneveld. Jij kunt meepraten met dit nieuwe plan voor windenergie tijdens één van de bijeenkomsten!

Speciale aanbieding voor Garderenen op onze zomerbraderies

De GOV heeft een speciale actie uitgeschreven voor verenigingen, ondernemers en en stichtingen uit Garderen. Zij mogen met flinke korting een kraam bemannen tijdens de braderieën deze zomer.

Braderie Garderen dit jaar anders!

De braderie van Garderen is niet meer weg te denken uit het hart van het dorp Garderen. Met een nieuwe opzet en alternatieve openingstijden is de opzet deze zomer voor het eerst iets anders!

Klimbos Garderen opent deuren wanneer de basisschoolleraren staken

Zijn de leraren in protest? Kom dan met het hele gezin klimmen bij het Klimbos! Zij zijn speciaal geopend tijdens de lerarenstaking op 30 mei 2018 en combineren het klimmen die dag met educatie.

Succesvol pilotjaar JFC-ISK bijna ten einde

Sinds september 2016 kent Barneveld een Internationale schakelklas (ISK). In het eerste bestaansjaar hebben de leerlingen alleen les gehad op de ISK zelf. Doel van het tweede jaar was om Lees meer…

Aftrap zomerse kleedjesmarkten onder de toren

Op zaterdag 2 juni 2018 is het zover: de aftrap van de zomerse kleedjesmarkten in Garderen! Vanaf die datum zal er elke zaterdag tussen 9.00 en 14.00 uur een kleedjesmarkt gehouden worden in de maanden juni, juli en augustus.

Bekijk Garderen van boven tijdens ‘Garderen slaat door!’

Boek een unieke helikoptervlucht tijdens het straatfestival en bekijk ons dorp eens van een andere kant… de bovenkant! Online je ticket reserveren gaat via de website van ‘Garderen slaat door!’.

Koningsdag Garderen groot succes!

Van de aubade ’s morgens vroeg t/m de kleedjesmarkt ’s middags: Koningsdag 2018 was in Garderen een gezellige bedoening!