Berichten

Spelenderwijs de natuur ontdekken

Met kinderen de natuur ontdekken. Opzoek naar de lieflijkheid van het lelietje van dalen tijdens een wandeling in het bos of een kijkje in de tuin.

Volop bezoekers bij Dorpsfeest Garderen

Een zeepkistenrace, bubblevoetbal en een chinees buffet: er was van alles te beleven tijdens dorpsfeest Garderen op vrijdag 19 mei 2017.

Dauwtrappen 2017

Donderdag 25 mei 2017 is iedereen van harte uitgenodigd om de dag te beginnen met een mooie wandeltocht door Garderen en omgeving. Kom ook dauwtrappen!

“Ook een stilstaande molen is historisch erfgoed”

Garderense molen De Hoop is vandaag (op Nationale Molendag) de hele dag geopend voor publiek. Een team van enthousiaste molenaars staat klaar voor jouw bezoek en leidt je graag rond. Lees meer…

Indrukwekkende Dodenherdenking op de Putbrink

Donderdag 4 mei 2017 was heel Nederland twee minuten stil tijdens de jaarlijkse herdenking van oorlogsslachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en daarna. Ook in Garderen werd hier uitgebreid bij stilgestaan. Lees meer…

Garderens Dorpsfeest terugkerend evenement

De ‘Vrienden van Garderen’ zijn druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuw dorpsfeest in Garderen. Het doel? De samenhorigheid onder inwoners verhogen!

Collecteweek voor het jaarlijkse seniorenritje

In week 16 (van 18 t/m 22 april 2017) wordt er in Garderen, Speuld en omstreken gecollecteerd voor de jaarlijkse Seniorenrit. Enthousiaste collectanten bellen bij u aan voor een bijdrage en Lees meer…

VVV Garderen weer geopend!

Het toeristisch seizoen is weer begonnen… en ook het VVV Garderen heeft haar deuren weer geopend! Vanaf vandaag kun je op dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur terecht Lees meer…

Koeken voor het goede doel

Op vrijdag 7 april 2017 gaan vrijwilligers van Woord&Daad langs de deuren om heerlijke koeken te verkopen. De opbrengst is voor straatkinderen in Nicaragua.

Klimbos Garderen genomineerd voor Publieksprijs Beste Uitje van Nederland

Ze bestaan pas sinds 2012, maar zijn nu al genomineerd voor Publieksprijs Beste Uitje van Nederland 2017: Klimbos Garderen. En jouw stem hebben ze nodig!