Berichten

Doe mee aan de JCI Drakenbootrace Harderwijk!

Altijd al eens mee willen doen aan een Drakenbootrace? Of ben je op zoek naar meer informatie? Lees verder over deze race op het water in Harderwijk.

VeluweSpecialist introduceert Tropentour tijdens de hittegolf

De Veluwe is schitterend om te ontdekken… maar met deze hitte rij je liever niet midden op de dag. De VeluweSpecialist heeft daarom een Tropentour!

Liefde voor de fiets en voor elkaar

Het zomerweer zorgt ervoor dat we er volop op uit gaan met de fiets. Verhelp problemen door ze vakkundig te repareren door Leo en Brenda van Fiets Centraal.

NK Spijkerbroekhangen bij Klimbos Garderen blijkt een doorslaand succes

Maar liefst 200 deelnemers besloten een kansje te wagen tijdens het NK Spijkerbroekhangen dat werd georganiseerd bij Klimbos Garderen!

Op de fiets voor het goede doel

Ze worden een traditie: de fietstochten voor stichting Woord & Daad! Ook dit jaar vinden er in juli weer twee tochten plaats, op 11 en 18 juli 2018.

Smaakvolle samenwerking tussen Uddelaer en SOS Events

SOS Events gaat samenwerken met lokale bierbrouwerij ‘Uddelaer’. Beide bedrijven combineren een interactief spel met een bezoek aan de bierbrouwerij.

Johannes Fontanus College wint zilveren Schoolkantine Schaal

Het Johannes Fontanus College in Barneveld heeft de zilveren Schoolkantine Schaal 2018 van het Voedingscentrum verdiend met hun gezonde schoolkantine.

Start structuurvisie windenergie in Barneveld

De gemeente Barneveld start het onderzoek naar mogelijke locaties voor windturbines in de gemeente Barneveld. Jij kunt meepraten met dit nieuwe plan voor windenergie tijdens één van de bijeenkomsten!

Speciale aanbieding voor Garderenen op onze zomerbraderies

De GOV heeft een speciale actie uitgeschreven voor verenigingen, ondernemers en en stichtingen uit Garderen. Zij mogen met flinke korting een kraam bemannen tijdens de braderieën deze zomer.

Braderie Garderen dit jaar anders!

De braderie van Garderen is niet meer weg te denken uit het hart van het dorp Garderen. Met een nieuwe opzet en alternatieve openingstijden is de opzet deze zomer voor het eerst iets anders!