Logo — Garderen

Nieuws

Bilderberg presenteert gerenoveerde hotels

16 jun, 2017
Bilderberg presenteert gerenoveerde hotels —

Renkum, 23 mei 2017 — De twee hotels van de hotelgroep Bilderberg in het Veluwse Garderen, Résidence Groot Heideborgh en Hotel ‘t Speulderbos, hebben een metamorfose ondergaan. Alle hotelkamers van beide hotels zijn gerestyled en de conferentieruimtes in Résidence Groot Heideborgh zijn volledig vernieuwd. De vernieuwingen sluiten aan bij de ambitie van Bilderberg om Nederlands sterkste hotelmerk te zijn op het gebied van zakelijke bijeenkomsten, events en weekenden weg.

Advertentie
Ten Hulscher

In Hotel ’t Speulderbos is Bilderberg een samenwerking aangegaan met Rivièra Maison. De hotelkamers hebben een natuurlijke uitstraling gekregen die uitstekend past bij de bosrijke en rustige omgeving. In Résidence Groot Heideborgh is gekozen voor een warme en rustige inrichting van de ruim opgezette suites met vernieuwde badkamer.

Ontspannen vergaderen

Naast de hotelkamers zijn ook de conferentieruimtes in Résidence Groot Heideborgh volledig vernieuwd. De ontmoetingsruimte is voorzien van een indrukwekkende entree en de meetingruimtes zijn uitgerust met de laatste technologie op het gebied van licht en geluid. General Manager Wouter Wagelaar, verantwoordelijk voor beide hotels: “In de conferentieruimte is, net als in de rest van het hotel, een luxe en ontspannen sfeer gecreëerd.
Door aandacht te geven aan lichaam en geest kunnen we het beste uit onszelf halen. Bij Bilderberg streven we ernaar om ook tijdens zakelijke bijeenkomsten een bijdrage te leveren aan de balans tussen lichaam en geest, spanning en ontspanning. Dat kan bijvoorbeeld door de bijeenkomst te starten met een ontspanningssessie of het programma halverwege te onderbreken met een power workout.”

Creatief en inspirerend vergaderen

In de conferentieruimte van het dichtbij gelegen Hotel ’t Speulderbos draait het vooral om inspiratie en creativiteit. Wagelaar: “Innovatie én werkplezier zijn belangrijke pijlers voor het succes van een organisatie. Door de creativiteit te prikkelen en fun toe te voegen aan een meeting stimuleren wij bedrijven om tot nieuwe frisse ideeën te komen. Speciaal hiervoor hebben we de Whiteboardroom geïntroduceerd: een verrassende ruimte voor brainstorm- en creatieve sessies. Het hotel beschikt tevens over een grote theaterzaal voor congressen en feesten en in de aangrenzende tuin zijn diverse mogelijkheden voor een bijzondere invulling van een zakelijke bijeenkomst, zoals bijvoorbeeld een foodfestival.”

Investeringsprogramma

De vernieuwingen van de twee hotels in Garderen zijn onderdeel van een grootscheeps investeringsprogramma van Bilderberg. De hotelgroep, met 17 hotels in Nederland, heeft in de afgelopen drie jaar ruim 36 miljoen Euro geïnvesteerd in haar hotels. In totaal zijn maar liefst 870 hotelkamers, 830 badkamers, 20 restaurants en 79 meetingruimtes gerenoveerd en opnieuw ingericht.

Een inkijkje in één van de hotels van Bilderberg Résidence Groot Heidenborgh. Op de foto boven het artikel ziet u het interieur van een hotelkamer in Bilderberg Hotel ‘t Speulderbos.

Over Bilderberg

Bilderberg is een Nederlandse hotelonderneming en beschikt over 17 hotels in het vier- en vijfsterrensegment,
229 vergaderzalen en 1.695 hotelkamers. Bij Bilderberg werken 1.300 medewerkers. Bilderberg streeft ernaar om voorop te lopen op het terrein van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en kiest voor een duurzame bedrijfsvoering. De certificering van alle hotels met het milieukeurmerk Green Key en de invoering van het gezondheidsprogramma ‘Bilderberg Vitaal’ en het inzetbaarheidsplan ‘On the Move’ voor medewerkers zijn hier onderdeel van.