Dorp

Zaalvoetbalcompetitie Uddel zoekt team!

Op vrijdag 1 september as. hoopt de zaalvoetbalcompetitie van Uddel voor het vijfde seizoen op rij van start te gaan. De directie zoekt nog een tiende team!

De geschiedenis van Jan, de opgestane Veluwenaar

Ken jij ‘Jan, de opgestane Veluwenaar’? In Garderen wordt de kerkhervormer op diverse plekken herdacht, als belangrijk figuur bij de Veluwse Reformatie.

Spelen en relaxen bij de ‘Sport- en Spelkast’

In Garderen vind je aan de Dr. Kruimellaan een speelveld met goed gevulde spelkast. Samen met de tuinbank is het de ideale plek voor ’n middag sport & spel!

Unieke samenwerking realiseert houten kunst

In de straten van Garderen vind je unieke, houten beelden van typisch Veluwse dieren, zoals een vos of hert. De roofvogel is het laatste beeld in de reeks.

Sfeerimpressie Garderen slaat door

Garderen kijkt terug op een geslaagd, groots evenement op zaterdag 17 juni 2017. Mich Buschman legde de dag vast in foto’s.

Garderen slaat door op 17 juni 2017!

Zaterdag 17 juni is het zover! Garderen slaat door: hét straatfestival van de Veluwe. Het dorp Garderen biedt een afwisselend programma voor jong en oud.

Kofferbakverkoop bij de Dr. Kruimelstaete druk en zonnig

Wederom succesvolle kofferbakverkoop bij de Dr. Kruimelstaete in Garderen. Veel animo en lekker weer zorgen voor een goede sfeer.

Volop bezoekers bij Dorpsfeest Garderen

Een zeepkistenrace, bubblevoetbal en een chinees buffet: er was van alles te beleven tijdens dorpsfeest Garderen op vrijdag 19 mei 2017.

Dauwtrappen 2017

Donderdag 25 mei 2017 is iedereen van harte uitgenodigd om de dag te beginnen met een mooie wandeltocht door Garderen en omgeving. Kom ook dauwtrappen!

“Ook een stilstaande molen is historisch erfgoed”

Garderense molen De Hoop is vandaag (op Nationale Molendag) de hele dag geopend voor publiek. De molenaars laten graag zien hoe molen De Hoop werkt.