Dorp

Retro-avond in de Koepel

Stichting Vrienden van Garderen organiseert za. 3 maart een Retro Party in dorpshuis De Koepel. Kom genieten van vinylplaten uit de jaren ’60 en ’70.

Omgeving Barneveld geraakt door vervolging

De verhalen van vervolgde christenen lijken soms ver weg te zijn. De HVC Regiotour ‘Geraakt door vervolging’ brengt deze verhalen dichtbij. Tijdens vijf gratis toegankelijke bijeenkomsten en één ondernemersbijeenkomst laat Lees meer…

Dr. Kruimelmarkt

De Dr. Kruimelmarkt staat bekend om haar gezelligheid voor jong en oud. Er is op deze gezellige markt voor iedereen wat te koop of te beleven.

Garderen in beeld: het Houtdorper- en Speulderveld

Videograaf Elmar Kommer ontdekt met zijn drone de omgeving rond Garderen. In zijn nieuwste video bezoekt hij het Houtdorper- en Speulderveld in Garderen.

Inloopavond voor nieuw dorpshuis met sportzaal Garderen

Garderen krijgt aan de Koningsweg een nieuw dorpshuis met een sportzaal. In de zomer van 2019 gaat het nieuwe complex open. De gemeente wil graag met omwonenden en belangstellenden de Lees meer…

Toiletpapier voor het goede doel

Het nuttige met het aangename verenen: dat is wat Anneke Kempeneers en haar Home-Team willen bereiken met hun toiletpapieractie voor het goede doel!

Succesvol kerstoptreden ‘The Young Church Singers’ bij Ten Hulscher bv

Op zaterdag 16 december traden The Young Church Singers op tijdens een kerstconcert bij Anastasius in Garderen. Veel bezoekers kwamen op het optreden af.

Garderen in beeld: ’t Sol

Videograaf Elmar Kommer ontdekt met zijn drone de omgeving in en rond Garderen. Deze keer is dat de mooie natuur in ’t Sol, bekend om het ‘Stenen bankje’.

Oliebollenactie voor T.O.G.

Wil je lekker genieten van oliebollen én het goede doel steunen? Bestel jouw oliebollen dit jaar dan (opnieuw) via Muziekvereniging Tot Ons Genoegen.

Mening gevraagd: een bibliotheek in ons dorpshuis?

Garderen krijgt een nieuw dorpshuis. Maar hoe wordt deze ingevuld? Is er bijvoorbeeld interesse in een bibliotheek? Laat ons weten wat jouw mening is!