Dorp

Terugkijken op geslaagde Goede Doelenmarkt

Op zaterdag 4 februari 2017 werd een Goede Doelenmarkt georganiseerd in de Dr. Kruimelstaete in Garderen. André Oud legde de dag vast in foto’s.

Website ‘Ermelookaround’ eert historie van de Veluwe

Op de site www.ermelookaround.nl vind je een uniek overzicht van historie, wetenswaardigheden en oude ansichtkaarten van een groot aantal Veluwse plaatsen.

Disney XD kiest voor Klimbos Garderen

Het tv-kanaal Disney XD heeft een MARVEL Superhelden-parcours ontwikkeld bij Klimbos Garderen. Het hele jaar kan jong en oud klimmen als een ware superheld!

‘Ons Lagerhuys’ beste restaurant van Oost-Nederland

Het Garderense restaurant Ons Lagerhuys is uitgeroepen tot beste restaurant van Oost-Nederland. De Gouden Spatel werd uitgereikt aan eigenaar Arthur Vos.

Tessa Boeve genomineerd als Sporttalent Ermelo

De 13-jarige trampolinespringster Tessa Boeve is genomineerd voor de titel Ermeloos Sporttalent. De huidige Nederlands Kampioen won al diverse prijzen.

EHBO Garderen start met cursus kinder-EHBO

Weet jij wat je moet doen wanneer jouw kind onwel wordt of naar je toe komt met een arm uit de kom? Leer de basis met de nieuwste cursus kinder-EHBO.

Nieuwe roede molen De Hoop succesvol geplaatst

Garderens trots – molen ‘De Hoop’ – heeft op dinsdag 20 december 2016 een nieuwe roede gekregen. Verwacht wordt dat de molen er nu weer jaren tegenaan kan.

Kerstoptreden op Anastasius groot succes

Een stralende sterrenhemel, enthousiaste koorleden en prachtige sfeerverlichting zijn de perfecte ingrediënten voor een uniek kerstoptreden in Garderen.

Molen De Hoop vervangt oude roe

Op dinsdag 20 december komt molenmaker Berkhof uit Zwartebroek twee wieken met een slechte roe vervangen bij Garderense molen De Hoop. Hiervoor in de plaats komt een nieuwe roe met Lees meer…

Winterkost op de Ouwendorperhoeve

Buiten is het weer kouder, dus: tijd voor winterkost! Kom op 10 december 2016 genieten op de Ouwendorperhoeve van o.a. wintergroenten en winterse producten.