Dorp

Nieuwe houten beelden: de vlinder en de zwarte raaf

De Garderense collectie met houten beelden is verder uitgebreid met een vlinder en zwarte raaf. Fotograaf Mich Buschman was aanwezig bij de plaatsing ervan.

Molen De Hoop beschikbaar als expositieruimte

In de wintermaanden stelt de VVV haar ruimte onderin de molen op donderdag en zaterdag gratis beschikbaar als expositieruimte voor bijv. kunst.

Onder de Lindeboom viert 75-jarig bestaan

Het is tijd voor feest bij woonwinkel Onder de Lindeboom in Garderen! Al 75 jaar is het bedrijf van fam. Versteeg een spraakmakend middelpunt in het dorp.

Anke en Tessa Boeve naar het WK Junioren in Sofia (Bulgarije)

Na een spannende kwalificatiereeks is vandaag bekend gemaakt dat de tweelingzusjes uit Garderen mogen deelnemen aan het WK junioren trampolinespringen.

Nieuwe editie Darpsproat uut Garder

In dit bloadje over Garder lees je veul over ’t wel en wee in ons darp. Da’s de meute weerd!

Rookworstenactie

Ook dit jaar houdt muziekvereniging T.O.G. een rookworstenactie, met rookworsten van slagerij Schuiteman. Dat is genieten én het goede doel steunen!

Bruidsbeurs bij Hoefslag Barneveld

Je bent ten huwelijk gevraagd! Het grote plannen kan beginnen… maar kun je door de bomen het bos nog zien? De bruidsbeurs helpt je daarbij!

Lampionnenoptocht in Garderen

De Oranjevereniging nodigt iedereen uit om vrijdag 27 oktober 2017 mee te lopen met de lampionnenoptocht. Samen verlichten we de straten van Garderen!

Het is bijna tijd voor wild!

Het is inmiddels een traditie geworden in Garderens restaurant De Bonte Koe: de Wildavond. Een gezellige én lekkere start van het nieuwe wildseizoen.

Uitbreiding vliegveld Lelystad doet stof opwaaien

De uitbreiding van vliegveld Lelystad en zijn Veluwse aan- en uitvliegroutes zijn veel in het nieuws. Er is zelfs een petitie gestart door verontruste bewoners.