Bestuur Garderense Ondernemers Vereniging

GOV is opgericht in 1986 en is een belangenvereniging voor alle aangesloten bedrijven/ ondernemers in Garderen. GOV legt de contacten tussen de leden van de vereniging en anderzijds de overheid en overige instanties, zij bevordert sociale contacten en kennisoverdracht.

GOV organiseert samen met haar leden diverse activiteiten en promoties.

Garderen, een bosrijk dorp met die typisch landelijke sfeer. Glooiende landschappen en slingerende landweggetjes met beukenhagen, geheel omgeven door het Speulder- en Sprielderbos. Dit immens grote bos van 2600 hectare groot wordt aangemerkt als een van de oudste bosgebieden van ons land.

Garderen is optimaal bereikbaar, want in 45 minuten bent u in Amsterdam. Deze ligging is gunstig voor de hotels, campings en restaurants in het dorp. Garderen is een begrip in de horeca- en hotelwereld met totaal vier hotels, die allerlei extra’s te bieden hebben.

Zodra u het dorp uitwandelt of fietst vindt u de rust. Ver weg van alle drukte zonder enig geluidsoverlast genieten van
de stilte. In het dorp is het gezellig druk met de vele terrassen en winkels, waar u gastvrij ontvangen wordt door de bevolking, die al decennia gewend is aan de toeloop van vele gasten. Naast de diverse winkels zijn er twee supermarkten, een bakker en twee slagers om in de eerste levensbehoefte te voorzien.

De Garderense Ondernemers Vereniging bestaat sinds 1986, toen zag men al in dat je door elkaar te versterken verder komt. Wij hebben ruim 85 leden. Bedrijven, die u zeer persoonlijk benaderen en vooral uw persoonlijke wensen zullen proberen in te vullen. Het grote aantal bedrijven in ons dorp met ruim 2000 inwoners geeft wel aan, dat wij een ijverig volkje zijn.
Er staat niet voor niets in het wapen van Garderen een bijenkorf.

Wij wensen u veel plezier in Garderen!

 

Voorzitter: Henk Jan Brandsen Alg. Bestuurslid: Gert Schuiteman
Vice voorzitter: Jeffrey Kloezeman Alg. Bestuurslid: Johan Veldt
Penningmeester: Henny Kommer Alg. Bestuurslid: Henk Ouwendorp
Secretariaat: Jannie van Blotenburg