Bouwbedrijf Van de Kolk-Garderen B.V.

Bij Bouwbedrijf Van de Kolk in Garderen is bouwen geen activiteit. Het is een tweede natuur. Vanuit onze uitvalsbasis in het hart van de Veluwe bedienen we opdrachtgevers in de volle breedte van de markt.

Met circa vijfenzestig medewerkers bouwen we aan grote en kleine projecten. Dit doen we met passie en hart voor de zaak. Uw zaak welteverstaan. Of het nu gaat om woningen, winkels, kantoren, woonboerderijen, villa’s, seriematige woningen of bedrijfspanden. In al deze projecten is onze persoonlijke benadering kenmerkend. Daarbij hebben onze gekwalificeerde medewerkers geen ander doen voor ogen dan u te ontzorgen in het totale bouwproces. Met oog voor kwaliteit. Tot in de kleinste details.

Financieel gezond
Bouwbedrijf Van de Kolk staat bekend om haar degelijkheid, haar betrouwbaarheid en zeer gezonde financiële positie. Dankzij een zorgvuldige bedrijfsvoering door de jaren heen, kunnen we ook in mindere jaren financiële zekerheid bieden aan onze opdrachtgevers. De activiteiten die we in de afgelopen jaren hebben ontplooid op het gebied van projectontwikkeling hebben daar zeker aan bijgedragen.

Hoogwaardig
Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige partner voor uw bouw-, onderhouds- of renovatieproject van welke omvang dan ook? Bouwbedrijf Van de Kolk werkt aan projecten in alle sectoren en voor een breed pallet aan opdrachtgevers: particulieren, bedrijven, architectenbureaus en (lokale) overheden. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Van de Kolk denkt graag mee vanaf het allereerste idee.


Eigenaar:

Henk & Peter van de Kolk

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 uur t/m 17:00 uur.

Contact:

Koningsweg 13
3886 KC Garderen
Tel: 0577-461855
Fax: 0577-461012
inof@vandekolk.nl
www.vandekolk.nl

Locatie: