de Veluwe Specialist

U vindt de Veluwe Specialist in Garderen middenin het centrum. Het zeer toeristische dorpje was vroeger het luxe vakantie oord van de Veluwe. De pittoreske uitstraling, met een werkende waterpomp waar u gratis Veluws bronwater tapt, geeft u een bijzonder gevoel. De buurtdorpjes en het kleinste stadje van de wereld; Staverden, zijn de verborgen schatten van de Veluwe. U ontdekt ook zandafgravingen, natuurmeren en het verscholen klooster. In Garderen gebeurt het!

Wij laten u de mooiste plekjes van de Veluwe zien! U huurt bij de Veluwe Specialist een fiets, tandem, GPS-mountainbike of GPS systeem. Daarnaast kunt u verschillende activiteiten als ballonvaren, rondvluchten, surfclinics of buitenritten op een paard boeken. Wij hebben alles in huis om uw familie, vrienden, vrijgezellen, verenigingsuitje in te regelen!

E-steppen:
Huur eens een E-step: een elektrisch aangedreven step waar u al zittend of staand de Veluwe op ontdekt! Met de E-step komt u op de mooiste plekjes van de Veluwe. U kiest een route naar wens uit, daardoor bepaalt u zelf wat u wilt zien. Tijdens de tocht kunt u volop genieten van terrasjes, bezienswaardigheden en de natuur.

GPS tocht:
Huur een GPS om de Veluwe te verkennen tijdens een kinderuitje, waarbij de kinderen al speurend opdrachten moeten uitvoeren om vervolgens de schatkist te kunnen openen. Een leuk programma voor kinderen tot 12 jaar! Voor de oudere doelgroep en volwassenen bieden wij GEO caching aan; waar u alleen bij goede antwoorden de juiste route loopt.

Wilt u al fietsend per mountainbike en GPS de Veluwe ontdekken? Boek dan GPS biken, waar u verschillende routes kunt fietsen aan de hand van het GPS.

Huur een klassieke Mini Cooper
Rijden in een klassieke Mini Cooper is pure nostalgie. Na een korte instructie gaat u op pad aan de hand van een roadbook die u langs mooie plekjes van de Veluwe leidt.


Eigenaar:

Erik Kroon

Openingstijden:

Openingstijden* april t/m juni 2013
dinsdag t/m zondag 09:30 uur - 17:00 uur

Openingstijden* juli en augustus 2013
Dagelijks geopend 09:30 uur - 17.00* uur

Openingstijden* september en oktober 2013
dinsdag t/m zondag 09:30 uur - 17:00 uur
12 t/m 27 oktober 09:30 uur - 17:00 uur

* U kunt ook 's avonds en in de wintermaanden terecht bij de Veluwe Specialist, op de volgende voorwaarden:
- u dient vooraf te reserveren en te betalen.
- de minimale besteding bedraagt € 175,-
- de prijzen blijven gelijk aan de reguliere verhuurprijzen
- u dient de materialen uiterlijk 19:00 uur op te halen.
- u dient voor 21:00 uur terug zijn.
- het kan zijn dat u een aangepaste route mee krijgt.

Contact:

Dorpsstraat 28
3886 AS Garderen
Tel: 0577-460443

garderen@veluwespecialist.nl
www.veluwespecialist.nl

Locatie: