VVV Garderen

VVV Garderen is gevestigd in korenmolen De Hoop aan de Oud Milligenseweg 5 te Garderen. Als karakteristiek herkenningspunt is korenmolen de Hoop ‘het gezicht’ van Garderen. Onmiskenbaar aanwezig in de ‘skyline’ en dat is ‘ie al eeuwen!Toen het IJsselmeer nog niet was ingedamd en bemalen en als woeste Zuiderzee te boek stond, was de molen al een herkenningspunt. Hij gold als baken op de even zo woeste zandgronden van de Veluwe.

Nu is dat woeste wel geluwd maar voor wie zijn weg niet kan vinden, is molen De Hoop nog immer een baken. Er is namelijk al jarenlang een VVV agentschap gevestigd. Bij dit informatiepunt kunt u buiten goede tips, folders en verhalen ook terecht voor fiets-, wandel- en ruiterkaarten, mooie routes, prachtige boeken over de Veluwe, leuke souvenirs en natuurlijk VVV cadeaubonnen. Ook de regionale producten vinden er onderdak zoals die van Veluwse Vachten. Kom gewoon gezellig binnen!


Openingstijden:

Maart t/m oktober: di. t/m za. van 10.00 - 13.00 uur, in de zomermaanden (juli en augustus): di. t/m za. van 10.00 - 15.00 uur

Contact:

Oud Milligenseweg 5
3886 MB Garderen
0577-461566

vvvgarderen@gmail.com
www.garderen.nl/vvv/

Locatie: