Logo — Garderen

Nieuws

Anastasius Grand Café geopend: “Ontdek de kunst van het genieten!”

14 mei, 2019
Anastasius Grand Café geopend: “Ontdek de kunst van het genieten!” —

Anastasius heeft aan de Speulderweg haar restaurant in Garderen geopend. De horecagelegenheid staat midden in het Garderense groen, aan de rand van het Speulderbos. Bedrijfsleider Wouter Samplonius: “In ons grand café staan gastvrijheid, heerlijk eten & drinken en de prachtige natuur van de Veluwe centraal. Dat noemen wij: de kunst van het genieten!”

Advertentie
Ten Hulscher

Van deurbeslag naar cakebeslag

In Anastasius loopt u eenvoudig van het grand café naar de showroom van deurbeslagproducent Ten Hulscher. Door het gehele pand heen worden de deurkrukken als ware kunstcollecties gepresenteerd. Wouter: “De stap van deurbeslag naar cakebeslag verloopt heel natuurlijk binnen Anastasius. Ten Hulscher onderstreept met haar collecties de kunst van het openen en sluiten. Als grand café sluiten we hier met onze ‘kunst van het genieten’ naadloos op aan. Boven een kop koffie komen werelden samen!”

Roots in de horeca

Het horecavak is Wouter Samplonius met de paplepel ingegoten. Zijn ouders hadden een eigen restaurant en hij werkte van jongs af aan in diverse horecagelegenheden. Ook het pand Anastasius heeft een rijke geschiedenis als het gaat om horeca. Zo was het jarenlang een familiehotel en restaurant. Tegenwoordig bevinden zich in het pand ook hang- en sluitwerkproducent Ten Hulscher, webshop Cubic Colors en marketingbureau ARVI product. Anastasius serveert ‘coffee, food and drinks’ en is van dinsdag t/m zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur.