Lampionnenoptocht Oranjevereniging Garderen 2018

Lampionnenoptocht Oranjevereniging Garderen 2018

De jaarlijkse Lampionnenoptocht komt er weer aan! Oranjevereniging Garderen nodigt iedereen uit om op vrijdag 2 november a.s. mee te lopen in de Lampionnenoptocht. Samen verlichten we de straten van Garderen! Je kunt je eigen lampion meenemen maar, er zijn ook lampionnen te koop aan de kraam op de Putbrink die avond. De lampions incl. lichtstok en batterijen zijn te koop vanaf €2,50. Verkoop start 18:30 uur.

Gewijzigde starttijd

De lampionnenoptocht start om (LET OP! NIEUWE TIJD) 19.00 uur op de Putbrink aan de Dorpsstraat, en zal begeleid worden door Dweilorkest O’Tunes uit Otterlo. De optocht wordt afgesloten met muziek en een hapje en drankje op de Putbrink.

Route

Start Putbrink aan de Dorpsstraat Garderen. Dorpsstraat langs de Bonte Koe (tegen verkeer in) – Oud Millingseweg – Eikenlaan – Dr. Kruimellaan – van de Craatslaan -Beukenlaan – Acacialaan – Wilgenlaan – (rechtsaf) van de Craatslaan – (linksaf) Oud Millingseweg – (bij camposing) Smidstraat in (tegen verkeer in) – (rechtsaf) Koningsweg – (linksaf) Dr. H.C. Bosstraat – (tot 2e hofje) E.J. Hoegenhof – Fietspad volgen, linksaf naar de Speulderweg – Dorpsstraat – Putbrink.

Na terugkomst van de route stopt de verantwoordelijkheid voor de route. De ouders worden geacht op de veiligheid van hun kinderen te letten.

Category Dorp, Kinderen